Verhuizing praktijklokatie Hazerswoude

Per 1 april 2019 is onze praktijk in Hazerswoude-Dorp verhuist naar een nieuwe plek binnen het dorp. Ons nieuwe adres is:

Raadhuisplein 3

Op onze nieuwe locatie zitten wij meer centraal in het dorp en tevens op een zichtlocatie aan een plein met ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is het een charmante plek aan het plein, gelegen aan de voet van de Hervormde Kerk.

Het voordeel van deze locatie is dat we hiermee op kortere lijnen met de huisartsenpraktijk Lindehof zitten waardoor onze zorg toegankelijker wordt voor patiënten en intercollegiaal overleg tussen de (para)medici vanzelfsprekender wordt.

Daarnaast zijn onze buren ook van toegevoegde waarde; enerzijds hebben we het genot van eetcafé De Egelantier, al jaren een begrip in Hazerswoude-Dorp voor lekker dineren of gezellig uitgaan.

Aan de andere zijde van ons nieuwe pand is gevestigd schoonheidssalon Puur Bij Mirjam. Hier kunt u terecht voor onder meer massages voor ontspanning en resultaat en huidverzorging. In deze salon is tevens Medisch Pedicure Aldy Kool gevestigd. Hier kunt u terecht voor uw voetbehandelingen, ook inzake de diabetische voet.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons nieuwe pand.