Verhuizing praktijklocatie Hazerswoude

Per 1 april 2019 (geen grap) gaat onze praktijk in Hazerswoude-Dorp verhuizen naar een nieuwe plek binnen het dorp. Tot die tijd kunt u gewoon bij ons in Hazerswoude terecht aan de Jacoba van Beyerenlaan. Ons nieuwe adres wordt:

Raadhuisplein 3

Op onze nieuwe locatie zitten wij meer centraal in het dorp en tevens op een zichtlocatie aan een plein met ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is het een charmante plek aan het plein, gelegen aan de voet van de Hervormde Kerk.

Het voordeel van deze locatie is dat we hiermee op kortere lijnen met de huisartsenpraktijk Lindehof zitten waardoor onze zorg toegankelijker wordt voor patiënten en intercollegiaal overleg tussen de (para)medici vanzelfsprekender wordt.

Daarnaast zijn onze buren zijn ook van toegevoegde waarde; enerzijds hebben we het genot van eetcafé De Egelantier, al jaren een begrip in Hazerswoude-Dorp voor lekker dineren of gezellig uitgaan.

Aan de andere zijde van ons nieuwe pand is gevestigd schoonheidssalon Puur Bij Mirjam. Hier kunt u terecht voor onder meer massages voor ontspanning en resultaat en huidverzorging. In deze salon is tevens Medisch Pedicure Aldy Kool gevestigd. Hier kunt u terecht voor uw voetbehandelingen, ook inzake de diabetische voet.

Wij hopen u ter zijner tijd te mogen verwelkomen in ons nieuwe pand.