Contact

Patiënten welke onder behandeling zijn bij een van onze podotherapeuten kunnen voor het maken van een afspraak op een van onze locatie’s bellen met onze telefonistes op ons algemene telefoonnummer 0172-587103. Dit kan op alle werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur . Wilt u teruggebeld worden door een van onze podotherapeuten, dan kunt u dat aan de telefoniste vragen. Voor specifieke vragen (anders dan het maken, verzetten of bevestigen van een afspraak) kunt u ons emailen op mail@podo.nl.

 


tel

0172-587103
Praktijknummer (voor het maken / wijzigen / vragen over uw afspraak)

mail@podo.nl 
Algemeen email adres

 

Komt u voor de eerste keer neem dan een legitimatie of rijbewijs mee. Bent u in het bezit van een verwijsbriefje van een (huis)arts, neem deze dan ook mee. Dit is niet verplicht; wij zijn direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u geen verwijsbrief nodig heeft. In dat geval vragen we u wel het formulier ‘directe toegankelijkheid podotherapie’ in te vullen; deze kunt u hier downloaden.

Trek ook uw schoenen aan die u het meeste gebruikt, hier kunnen wij veel informatie uithalen over de manier van lopen. De schoenen zijn ook belangrijk om te bepalen wat voor zolen er gemaakt kunnen worden. Tevens kunnen wij, indien nodig, een therapie aan de hand van uw schoeisel bewerkstelligen.