Revere sandalen

Omdat de zoektocht naar sandalen met uitneembaar voetbed voor veel vrouwen lastig is, hebben wij besloten het heft zelf in de hand te nemen en besloten sandalen met uitneembare binnenzolen van het merk Revere te gaan verkopen. Dit merk komt uit Australië en kenmerkt zich door het uitneembare voetbed waardoor ruimte ontstaat voor uw eigen op maat gemaakte inlegzolen.

In onze praktijk hebben wij een display geplaatst met daarop acht modellen waar u uit kunt kiezen. De maat kunt u met behulp van deze proefschoenen passen en de kleur kunt u zelf bepalen. Bij ieder paar sandalen worden riemverlengers meegeleverd, waardoor u met een brede voorvoet of een hoge voetwreef de riempjes van de sandalen kunt verlengen. De sandalen van Revere zijn alleen verkrijgbaar via podotherapeuten en worden dus niet verkocht in schoenwinkels.

Als u interesse heeft in een Revere, kunt u een afspraak maken op de locaties Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Voorhout en Waddinxveen. In deze praktijken staan alle maten en de meeste modellen. U kunt dan samen met de podotherapeut bepalen wat de beste maat is, welk model u wilt en of u hier voor ook een paar inlegzolen wilt. Uw podotherapeut zal dan de sandaal voor u bestellen. De levertijd bedraagt 2 weken.

Hieronder vindt u een informatiefilmpje (in het Engels) van revereshoes.com.