Medewerkers

Pieter Bas van Wieringen
Podotherapeut, podoposturaal therapeut, podomanueel therapeut
De specialisaties van Pieter Bas zijn houdingsklachten en kindervoeten. Hij heeft tevens gewerkt als sportpodoloog en is werkzaam in onze vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn.
Hugo Stals
Podotherapeut, podomanueel therapeut
De specialisatie van Hugo is manuele therapie van de onderste extremiteit. Hij is erg bedreven in in de biomechanica en ketenproblematiek. Hugo is werkzaam in onze praktijklocaties Voorhout en Zoetermeer.
Zuzana Illesova
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Na haar opleiding tot pedicure is Zuzana gaan doorstuderen voor podotherapeut. Hierdoor is zij zeer kundig in instrumentele behandelingen zoals o.a. orthonyxie (nagelbeugels). Zuzana is werkzaam in onze vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. Zuzana is tevens de Slowaakse en Hongaarse taal vaardig.
Natasha Zoetemeijer
Podotherapeut & podomanueel therapeut
Natasha is sinds 2017 werkzaam in onze vestigingen Waddinxveen en Voorhout. Ze heeft als specialisaties manuele therapie en medical taping. Naast haar werk als podotherapeut is zij tevens turndocente.
Lisette Hoogeveen
Podotherapeut
In 2015 is Lisette bij Podocentrum Groene Hart begonnen met werken in onze vestiging Hazerswoude. Zij is afgestudeerd op de werking van inlegzolen bij reuma. Per heden is ze ook in onze vestiging te Alphen aan den Rijn werkzaam.
Anneke van Wieringen-Basten
Podotechnicus & backoffice
Sinds 2012 is Anneke werkzaam als podotechnicus en verantwoordelijk voor het beheer van de productiefaciliteit van de inlegzolen. Ook assembleert zij de door de podotherapeuten ontworpen inlegzolen en meet zij slippers aan.
Wilma en Mike
Telefonistes
Wilma of Mike kunt u te spreken krijgen als u ons belt. Zij plannen de afspraken met u in onze agenda.
Marja van Wieringen-Maaskant
Podoloog & podoposturaal therapeut
Marja is na ruim 30 jaar als podoloog gewerkt te hebben met pensioen gegaan. U kunt geen afspraak meer bij haar maken.