Medewerkers

 

 pieter-bas Pieter Bas van Wieringen
  Hugo Stals
  • Podotherapeut
  • Podomanueel therapeut
zuzana Zuzana Illesova
  Natasha Zoetemeijer
  • Podotherapeut
  • Podomanueel therapeut
  Anneke van Wieringen
  • Praktijkondersteunster
  • Labmedewerkster
  Ali Reza
  • Labmedewerker
  • Zolenmaker

 

 

 

 

Pieter Bas van Wieringen
Podotherapeut, Podoposturaal therapeut, Podomanueel therapeut
De specialisaties van Pieter Bas zijn houdingsklachten en kindervoeten. Daarnaast heeft hij in het verleden 3 jaar gewerkt in het Rijnland ziekenhuis waar hij multidisciplinair diabetische risicovoeten behandelde. Pieter Bas heeft tevens twee jaar gewerkt als sportpodotherapeut. Pieter Bas is werkzaam in onze vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn.
Hugo Stals
Podotherapeut, Podomanueel therapeut
De specialisatie van Hugo is manuele therapie van de voeten en benen. Werkervaring heeft hij opgedaan bij diverse praktijken in Limburg. Hugo is werkzaam in onze praktijklocaties Voorhout en Zoetermeer.
Zuzana Illesova
Podotherapeut, Podomanueel therapeut
Na haar opleiding tot pedicure is Zuzana gaan doorstuderen voor podotherapeut. Hierdoor is zij bijzonder vaardig in instrumentele behandelingen zoals orthonyxie (nagelbeugels). Tevens heeft Zuzana de specialisatie podomanueeltherapie afgerond en participeert zij in het Kindervoetenteam. Zuzana is werkzaam in onze vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. Zuzana is tevens de Slowaakse en Hongaarse taal vaardig.
Natasha Zoetemeijer
Podotherapeut
Natasha is sinds 2017 werkzaam met name in onze vestiging Waddinxveen. Ze heeft als specialisatie medical taping. Naast haar werk als podotherapeut is zij tevens turndocente.
Anneke van Wieringen-Basten
Podotechnicus
Sinds 2012 is Anneke werkzaam als podotechnicus en verantwoordelijk voor het beheer van de productiefaciliteit van de inlegzolen. Ook assembleert zij de door de podotherapeuten ontworpen inlegzolen en meet zij de slippers aan.
Ali Reza
Podotechnicus
Als voormalig schoenmaker assembleert Ali de door de podotherapeuten ontworpen inlegzolen.
Wilma en Mike
Telefonistes
Wilma of Mike kunt u te spreken krijgen als u ons telefonisch benadert. Zij plannen de afspraken met u in de agenda.
Marja van Wieringen-Maaskant
Podoloog, Podoposturaal therapeut
Marja van Wieringen-Maaskant is na ruim 30 jaar als podoloog gewerkt te hebben per 31-12-2013 gestopt met werken. U kunt geen afspraak meer bij haar maken.