Medewerkers

Pieter Bas
Podotherapeut, podoposturaal therapeut, podomanueel therapeut
De specialisaties van Pieter Bas zijn houdingsklachten (lage rug- en bekkenklachten) en (voet)problemen bij kinderen. Hij is werkzaam in de praktijklocaties Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn.
Hugo
Podotherapeut, podomanueel therapeut
De specialisatie van Hugo is manuele therapie van de onderste extremiteit. Hij is bedreven in de biomechanica en ketenproblematiek. Hugo is werkzaam in de praktijklocaties Voorhout en Zoetermeer.
Zuzana
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Na haar opleiding tot pedicure is Zuzana gaan doorstuderen voor podotherapeut. Ze is zeer vaardig in het doen van instrumentele behandelingen zoals o.a. orthonyxie (nagelbeugels). Ook is ze sinds 2020 gespecialiseerd in sportpodologie. Zuzana is werkzaam in onze praktijklocaties Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. Zuzana spreekt tevens Slowaaks en Hongaars.
Natasha
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Natasha is werkzaam in onze praktijklocaties Waddinxveen en Zuidland. Daarvoor heeft ze ervaring opgedaan bij een grote podotherapie keten in de regio Rotterdam. Haar podotherapeutische specialisaties zijn manuele therapie en medical taping. In haar vrije tijd geeft ze turntraining.
Lisette
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Lisette is sinds 2015 werkzaam bij ons. Zij is afgestudeerd op de werking van inlegzolen bij reuma en werkt op de praktijklocaties Alphen aan den Rijn en Hazerswoude-Dorp. Lisette is vaardig in het gebruik van gebarentaal.
Karolien
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Karolien ruilde haar kantoorbaan na acht jaar in voor het vak podotherapie, om mensen te kunnen helpen en met haar handen en hoofd te kunnen werken. Sinds 2021 werkt ze in onze praktijklocatie Voorhout. Ook Karolien is podomanueel therapeut.
Anneke
Podotechnicus & backoffice
Sinds 2012 is Anneke werkzaam als podotechnicus en verantwoordelijk voor het beheer van de productiefaciliteit van de inlegzolen. Ook assembleert zij de door de podotherapeuten ontworpen inlegzolen en meet zij slippers aan.
Marja
Podoloog & podoposturaal therapeut
Marja is na ruim 30 jaar als podoloog gewerkt te hebben met pensioen gegaan. U kunt geen afspraak meer bij haar maken.