Medewerkers

Pieter Bas van Wieringen
Podotherapeut, podoposturaal therapeut, podomanueel therapeut
De specialisaties van Pieter Bas zijn houdingsklachten (lage rug- en bekkenklachten) en (voet)problemen bij kinderen. Hij is werkzaam in de vestiging Hazerswoude-Dorp.
Hugo Stals
Podotherapeut, podomanueel therapeut
De specialisatie van Hugo is manuele therapie van de onderste extremiteit. Hij is bedreven in in de biomechanica en ketenproblematiek. Hugo is werkzaam in de praktijklocaties Voorhout en Zoetermeer.
Zuzana Illesova
Podotherapeut, podomanueel therapeut
Na haar opleiding tot pedicure is Zuzana gaan doorstuderen voor podotherapeut. Ze is zeer vaardig in het doen van instrumentele behandelingen zoals o.a. orthonyxie (nagelbeugels). Ook is ze sinds 2020 gespecialiseerd in sportpodologie. Zuzana is werkzaam in onze vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Alphen aan den Rijn. Zuzana spreekt tevens Slowaaks en Hongaars.
Natasha Zoetemeijer
Podotherapeut & podomanueel therapeut
Natasha is sinds 2017 werkzaam in onze vestigingen Waddinxveen en Voorhout. Ze heeft als specialisaties manuele therapie en medical taping.
Lisette Hoogeveen
Podotherapeut
Lisette is sinds 2015 werkzaam bij ons. Zij is afgestudeerd op de werking van inlegzolen bij reuma en werkt op de vestigingen Waddinxveen, Alphen en Hazerswoude. Lisette is vaardig in het gebruik van gebarentaal.
Karolien Schaareman
Podotherapeut
Karolien ruilde haar kantoorbaan na acht jaar in voor het vak podotherapie, om mensen te kunnen helpen en met haar handen en hoofd te kunnen werken. Sinds 2021 werkt ze in onze vestiging te Voorhout.
Anneke van Wieringen-Basten
Podotechnicus & backoffice
Sinds 2012 is Anneke werkzaam als podotechnicus en verantwoordelijk voor het beheer van de productiefaciliteit van de inlegzolen. Ook assembleert zij de door de podotherapeuten ontworpen inlegzolen en meet zij slippers aan.
Wilma en Mike
Telefonistes
Wilma of Mike kunt u te spreken krijgen als u ons belt. Zij plannen de afspraken met u in onze agenda.
Marja van Wieringen-Maaskant
Podoloog & podoposturaal therapeut
Marja is na ruim 30 jaar als podoloog gewerkt te hebben met pensioen gegaan. U kunt geen afspraak meer bij haar maken.