Nieuwe praktijk voor podotherapie opent haar deuren in Zuidland!

Zuidland maakt een stap voorwaarts voor gezonde voeten en een actieve levensstijl! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de gloednieuwe vestiging van Podocentrum Groene Hart haar deuren opent midden in het centrum van Zuidland.

Podocentrum Groene Hart staat bekend om haar expertise op het gebied van de gezondheid van voeten en beweging, en met deze nieuwe vestiging zullen zij hun expertise en zorg delen met de gemeenschap van Zuidland.

Deze nieuwe praktijk locatie, gelegen aan de Dorpsstraat 28, is niet zomaar een plek waar voeten worden behandeld – de praktijk bevind zich namelijk binnen de praktijk van Fysiotherapie Slandsvitaal. Met een team van deskundige fysiotherapeuten, onder leiding van praktijkeigenaar Suzan van der Perk is er in de praktijk naast manueeltherapie, sportfysiotherapie, dry-needling en echografie nu ook individuele voetzorg op maat.

Op onze nieuwe vestiging is Natasha onze behandelend podotherapeut. Zij is een ervaren voetexpert en heeft als specialisaties manuele therapie en medical taping.

Vanaf oktober 2023 bent u van harte welkom om (op afspraak) bij ons langs te komen voor uw voetklachten aan de Dorpsstraat 28 te Zuidland.

Voor meer informatie, neem contact op via onze telefonistes op 0172-587103 of stuur een e-mail naar de afspraken@podo.nl. Ook kunt u kijken op de eigen website van deze vestiging op www.podotherapie-zuidland.nl