Gecertificeerde zolen voor in veiligheidsschoenen

Heeft u behoefte aan individuele inlegzolen in uw werk- of veiligheidsschoeisel, maar wilt u ook uw favoriete schoeisel blijven dragen tijdens uw werk? Met de Neskrid 4Allbrands schoeiseloplossingen kunt u als gebruiker uw favoriete werk- of veiligheidsschoeisel blijven dragen op een veilige en gezonde manier. Alle oplossingen zijn getest en goedgekeurd volgens de huidige Europese normering voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) en daarnaast gecertificeerd volgens de Europese normeringen als Medisch Hulpmiddel (MDR).

Wist u dat u niet zomaar een inlegzool van uw werk- en veiligheidsschoeisel mag verwisselen? De veiligheid van het schoeisel komt daarmee in het geding. Neskrid biedt daarom met 4Allbrands (semi-)orthopedische schoeiseloplossingen, zoals individuele inlegzolen, die geschikt en veilig zijn voor alle modellen werk- en veiligheidsschoeisel.

Het unieke aan 4Allbrands is dat alle oplossingen getest en goedgekeurd zijn volgens de huidige Europese PBM-wetgeving. Daarnaast zijn de oplossingen ook MDR-gecertificeerd. Hierdoor kan elke gebruiker veilig en gezond werken met zijn of haar favoriete beroepsschoeisel. De 4Allbrands oplossingen zorgen ervoor dat de pasvorm van het schoeisel verbeterd wordt, waardoor klachten aan het bewegingsapparaat van de gebruiker voorkomen of verholpen kunnen worden.

In bepaalde gevallen is het mogelijk voor de eindgebruiker of werkgever om een vergoeding van de Neskrid individuele inlegzolen en zoolvoorzieningen te krijgen via verzekeraars of het UWV. Voor zelfstandigen, waaronder zzp’ers, bestaat de mogelijkheid om een vergoeding te krijgen vanuit de
arbeidsongeschiktheidsverzekering, indien hier (aanvullend) voor verzekerd is. De eindgebruiker of werkgever is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van een vergoeding en dient hiervoor de offerte van de voetspecialist in bij het UWV. De voetspecialist of Neskrid zelf zal hier geen rol in spelen.