Maand van de voet 2015

 

Mei: Maand van de voetnvvpmvdv2015

 

Met goed verzorgde voeten heb je al de helft gewonnen, maar hoe zit het met jouw voeten? Zijn ze gezond of heb je misschien last van eelt, een ingegroeide teennagel, wratten, jeuk, pijn bij het lopen of uitslag? Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door verkeerde schoenen of een afwijking in je looppatroon.

Twijfel geen minuut langer en pak deze klachten aan. De podotherapeut kan je hiermee helpen. Een eerste indruk maak je namelijk maar één keer, dus zorg dat je trots kunt zijn op je voeten! De podotherapeut is de specialist op het gebied van voeten en kan jou alles vertellen over je voeten en/of je looppatroon. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken bij een podotherapeut.

Voor de Maand van de Voet is een poster ontwikkeld. Misschien heb je hem wel ergens zien hangen Voor enkele aandoeningen aan de voet is een FAQ-sheet ontwikkeld. Je kunt ze hieronder downloaden.
Heb je een vraag over jouw voeten of looppatroon? Aarzel niet en neem contact op met een podotherapeut bij jou in de buurt!